Gazonrenovatie

Oortman Groen en Grondverzet is gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van grasvelden. Binnen een dag kunt u al een nieuw gazon hebben. Wij zijn in het bezit van een graszodensteker om uw oude gazon af te steken, zodat wij deze daarna kunnen afvoeren. Daarna kunnen wij eventueel de grond verbeteren met compost en de tuin egaliseren. Vervolgens kunnen wij de nieuwe graszoden leggen. Als dat klaar is rollen wij de nieuwe grasmat nog aan, zodat deze goed contact met de ondergrond krijgt. Een kleine of grote tuin maakt voor ons niks uit. Voor grote tuinen hebben wij ook de mogelijkheid om deze machinaal te egaliseren.

Egaliseren en inzaaien van grote tuinen, velden en bermen:
Met onze minitrekker kunnen wij grote tuinen egaliseren en vervolgens inzaaien. De zaaimachine zit achterop een kopeg, zodat de grond voor het zaaien licht losgemaakt wordt. Ook zijn wij in het bezit van een overtopfrees waarmee wij in één werkgang een gazon kunnen frezen en onder de grond werken zodat er mooie schone grond bovenop komt.

Tuin frezen:
Achter onze minitrekker hebben wij een overtopfrees deze kan in één werkgang een gazon frezen en onder de grond werken, zodat er mooie schone grond bovenop komt. Voor de kleinere oppervlaktes hebben wij een tuinfrees waar wij achter kunnen lopen. Deze is ideaal om bijvoorbeeld in het voorjaar uw moestuin te frezen.

Ons werk

Regelmatig plaatsen we foto’s van ons werk op deze website. Bent u op zoek naar meer specifieke referenties? Neen dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Offerte aanvraag

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende offerte.